IKEA пропонує орендне житло менше $1 на місяць. Фото

Заснована у Швеції нідерландська компанія IKEA вийшла на токійський ринок орендного житла, запропонувавши японцям винаймати крихітні квартири за наднизькими ставками.

Як зазначається на сайті японського підрозділу фірми, винайняти квартиру коштує 99 ієн – близько 0,8 доларів на місяць. Було запущено рекламну кампанію Tiny Homes ("Крихітні будинки") з брендовим героєм акулою Блохей (Blåhaj), яка виступає в ролі рієлтора.

Жителям та гостям японської столиці пропонують квартири, площа яких не перевищує 10 "квадратів", повністю обставлені необхідними меблями від IKEA та аксесуарами.

Серію роликів запустили у YouTube про переваги таких квартир.

Вони дворівневі: зверху розташоване спальне місце, внизу робоче, диван та пральна машина. Охочі зняти таке житло можуть залишати заявки до 3 грудня 2021 року.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, вперше IKEA вийшла на ринок нерухомості, виставивши на продаж 500 квартир у багатофункціональному комплексі Livat Changsha у місті Чанше на півдні Китаю. Таке житло розраховане на звичайне населення населення, місцевих підприємців. У комплексі реалізовані коворкінги та інші корисні простори для зручності у роботі та повсякденному житті.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

100

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом