Готель у формі Кубика Рубіка: нестандартне рішення від китайських архітекторів. Фото

У Китаї на міжнародному туристичному курорті Mogan Mountain, розташованому у районі дельти річки Янцзи, звели незвичайний готель, що має форму Кубика Рубика.

Як повідомляє Archdaily, архітектори чітко виконали поставлену задачу і створили унікальний у своєму роді готель. Так, ширина, висота і довжина мають ідентичні параметри – 12х12х12 метрів. Сам готель стоїть на бетонній платформі, яка утворює двір з басейном.

Каркас кубика утворений армованою сталевою конструкцією, а стіни зроблені зі скла і розділені на невеликі квадрати. Таким чином кожен номер тут прозорий і має розкішний вигляд на річку і ліс.

Перший поверх будівлі – найважливіша суспільна зона всієї будівлі. Він функціонує як рецепція, їдальня, комунікація та задня зона. Другий і третій поверхи – основні зони, тут є 6 номерів для гостей.

Будучи самостійним простором, кожна гостьова кімната має завершений інтер'єр і унікальний пейзаж. Ідеально білі спіральні сходи служить "центральною віссю" всієї кубічної системи, і вносить світлий промінь у темний інтер'єр першого поверху.

Як повідомляли раніше НЕРУХОМІ, в японській Хіросімі архітектурна студія Hiroshi Nakamura & NAP розробила Optical Glass House – житловий будинок, який побудований зі скляних цегл.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

155

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом