Влада Києва на ремонти парків витратить майже 100 млн гривень

Комунальна організація "Київзеленбуд" узгодила проведення ремонтних робіт у 13 парках і 7 скверах в різних районах столиці, які обійдуться місцевому бюджету у 97 млн гривень.

Як повідомляє "Киеввласть", проводити роботи будуть десять підрядників, яких набрали з оголошень в ProZorro. Сумарно "Київзеленбуд" уклав 20 договорів.

Згідно з наданими даними, найдорожче обійдеться ремонт скверу на Троєщині: на Маяковського, 15б і Бальзака, 14. На нього витратять майже 23 млн гривень.

Найдешевше обійдуться ремонти скверів на Чорнобильській у Святошинському районі та Десятинної вулиці в Шевченківському – по 1 млн гривень.

Відомо, що 18 березня цього року Київська міська держадміністрація затвердила капітальні ремонти столичних парків і скверів на загальну суму у 197 млн гривень. "Київзеленбуд" розробив карту капітальних ремонтів, де вказав об'єкти, які буде відремонтовано в цьому році.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, антикорупційні органи НАБУ і САП зайнялися розслідуванням фактів можливого зловживання з боку чиновників комунального підприємства "Плесо" Київської міської держадміністрації, які замість забудовника ЖК Русанівська гавань облаштували зону відпочинку уздовж протоки. В результаті зазначених зловживань бюджет столиці недоотримав майже 50 млн гривень.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

72

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом