В Одесі на пляжі демонтують незаконну споруду

В Одесі з наближенням курортного сезону активізувалося незаконне будівництво на узбережжі.

Про це написав глава одеського ДАБК Олександр Авдєєв у себе в Facebook.

"Відразу ми зібрали комісію з профільних відомств і вийшли на обстеження. Почали ми з Аркадії, курортного центру Одеси. З невідомих причин власники кафе і пляжів вирішили, що в карантин можна будувати що завгодно без дозвільних документів", – написав Авдєєв.

Він уточнив, що незаконне будівництво виявили біля клубу "Ібіцца". Були підготовлені документи і вже у вівторок, 13 квітня, комунальники приступили до демонтажу споруди. Глава ДАБК розповів, що роботи зі знесення пройдуть в максимально стислі терміни.

Також будівництво зафіксовали на місці колишнього кафе "Балі". "Власник обіцяв надати всі необхідні документи на роботи. Зараз ми взяли на контроль всі факти і будемо стежити за ситуацією", - уточнив Авдєєв.

Він повідомив, що Держархбудконтролю повернули повноваження і тепер ДАБК готується проводити повномасштабні перевірки.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, одеський ДАБК протягом березня провів демонтаж п'яти незаконно побудованих об'єктів, незважаючи на певні проблеми, викликані карантинними заходами через спалах коронавірусу.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

85

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом