У Харкові ворог розбомбив 600 житлових будинків

Внаслідок російської агресії у Харкові було зруйновано близько 600 житлових будинків.

Про це 14 березня розповів мер міста Ігор Терехов під час відеозв'язку із колегою з Чикаго Лорі Лайтфут.

За словами харківського голови, ці будинки відновити вже не вдасться, тому їхні мешканці фактично втратили. Крім того, солдати путіна розбомбили у Харкові 50 шкіл, низку медустанов, у тому числі й пологові будинки.

Щоб вижити, харків'янам доводиться передислокуватись, організовувати доставку допомоги, гарячого харчування, медикаментів, інсуліну. "Ми контролюємо ситуацію у місті", - підсумував Терехов.

Додавши, що зараз головне завдання – зберегти життя людей і припинити війну, і позиція США дуже важлива у цьому питанні. Терехов ще раз наголосив, що необхідно закрити небо над Україною та зупинити кровопролиття в країні.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, за даними української влади станом на 13 березня росія завдала збитків Україні більш ніж на 119 мільярдів доларів. Як заявив перший заступник міністра економіки Денис Кудін, сума збитків продовжує зростати щодня. Втрати ВВП у Мінекономіці підрахують у квітні.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

113

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом