Суд заарештував будівлю "Квіти України"

Шевченківський районний суд Києва у вівторок, 13 липня, заарештував будівлю "Квіти України", яка знаходиться на вулиці Січових Стрільців, 49 у столиці.

Про це повідомив народний депутат України Дмитро Гурін на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, суд ухвалив таке рішення у справі про самоправство, відкритої за заявою одного з активістів.

У свою чергу міністр культури Олександр Ткаченко повідомив, що сьогодні інспектор Мінкульту відправився на Січових стрільців, 49, щоб вручити припис забудовнику. Однак вручити його особисто так і не вдалося, але незважаючи на це будь-які подальші роботи на ділянці є незаконними, оскільки у забудовника немає дозволів від Міністерства. Він також додав, що біля будівлі буде весь час чергувати наряд патрульної поліції.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, частина фасаду будівлі "Квіти України" в понеділок, 12 липня, знесла будівельна компанія, поки роботу техніки не заблокований кияни, які прорвалися на будівництво. Згодом активісти склали графік чергувань на будівельній ділянці біля будівлі, щоб не допустити подальших робіт зі знесення.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

99

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом