Столична влада розповіла про плани щодо облаштування Оболонського острова

У Києві в рамках капітального ремонту та благоустрою Оболонського острова буде побудований парк з амфітеатром, зонами відпочинку, спортивними майданчиками та велосипедними доріжками.

Як повідомили в пресслужбі КМДА, проводити роботи з благоустрою буде КП "Плесо".

У комунальному підприємстві зазначили, що планують розділити парк на три частини: для активного відпочинку, зону сімейного відпочинку і транзитну зону.

У першій частині будуть розташовані спортивні та дитячі майданчики, мотузкові та скейтпарки, пляжі та причали зі станціями для човнів, майданчики для пляжного волейболу та інших видів спорту. Для людей з обмеженими можливостями облаштують спеціальне місце для сонячних ванн. У цій зоні також будуть проводити різні фестивалі, побудують амфітеатр, медпункти й оглядові майданчики.

Транзитна зона буде обладнана головним чином велосипедними та біговими доріжками.

У тихій частині – зоні сімейного дозвілля облаштують місця для риболовлі, барбекю. Поділ на зони відбувся відповідно до рельєфу місцевості. До парку "Наталка" збираються побудувати новий пішохідний міст.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Київраді підтримали петицію про створення "Парку мрії" на ділянці, розміром 5 гектарів, на вулиці Антоновича, 52-54 в Печерському районі столиці.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

81

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом