Російські ракети знову вдарили по Києву: загинула журналістка. Фото

По Києву ворог знову завдав чергового удару, попри те, що відвів війська від столиці. Цього разу дві ракети поцілили у житловий комплекс у Шевченківському районі у четвер, 28 квітня, близько 8 години вечора.

Про це повідомили у Телеграм-каналі Київської військової адміністрації.

"Вчора сталася часткова руйнація 1 та 2 поверхів двадцятип'ятиповерхового житлового будинку з наступним загорянням. О 21:25 пожежу ліквідовано. У будинку люди не проживали", - йдеться у повідомленні.

Тим часом повідомляється, що постраждали 10 людей та врятовано 5. В одному зі столичних пабліків повідомили, що під завалами рятувальники знайшли тіло жінки. Цю інформацію на своєму каналі підтвердив і мер Києва Віталій Кличко.

У "Радіо Свобода" уточнили, що загибла – їхня співробітниця, журналістка та продюсерка Віра Гирич. Вона проживала у цьому будинку.

В адміністрації застерігають киян, які хочуть повернутись додому, що загроза не минула. "Зважаючи на останні події, пов'язані з пожежами на нафтобазах, підривами складів боєприпасів на території Росії, а також риторикою путінських пропагандистів, можна сказати, що така загроза навпаки зросла", - сказано в повідомленні.

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко розповів, що по Києву випустили три ракети, одну українські ППО змогли збити.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, у київському метро продовжують жити люди, чиї будинки було знищено російськими бомбами. У метрополітені зазначають, що у зв'язку з відновленням роботи підземного транспорту люди повинні дотримуватися правил безпеки. Так, на кожній станції виділили місця, де люди можуть перебувати.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

154

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом