"П'ятиповерхова рятувальна станція": в Одесі біля моря помітили дивну споруду

В Одесі просто на березі моря без документів з порушенням норм зводять п'ятиповерховий будинок, при цьому влада міста та правоохоронні органи ніяк не відреагували на це будівництво.

Про це написав громадський активіст Юрій Дьяченко у себе в Facebook.

За його словами, недалеко від комплексу відпочинку "Сан Марін" впритул до моря будується "п'ятиповерхова рятувальна станція". При цьому немає ніякої інформації, що саме за об'єкт зводиться, бо інформаційний стенд відсутній на будівництві. "(Минулого четверга, 9 вересня) на комісії міськради з екології обговорювали пляжі, тому і хочеться запитати: а таке ніхто не бачив? Все в порядку? Поруч тільки малоповерхові будівлі, тут вже махина у п'ять поверхів вибудувана, в десяти метрах від води", - зазначив Дяченко.

Він також звернувся до голови одеського ДАБК Олександра Авдєєва з приводу такого будівництва, підкресливши, що роботи тривають і зараз. Він також виклав відео, на якому видно, що вода у морі біля цього будівництва схожа на каламутну рідину і звернувся до екологічних організацій.

Тим часом, інші користувачі соцмережі зазначили, що будівництво ведеться на території заводу "Одесакабель", який знаходиться за адресою, Миколаївська дорога, 144, і тут, швидше за все, йдеться про будівництво готелю. Поруч знаходиться оздоровчий комплекс підприємства.

Згідно з даними порталу YouControl, генеральним директором "Одесакабель" є Дмитро Іоргачов, лауреат XXIII загальнонаціональної премії "Людина року – 2018" у номінації "Промисловець року".

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Одесі приватна компанія "Елінг-Груп" раніше присвоїла ділянку на території пляжу "Курортний" біля 14-ї станції Фонтану, а розташовувалася на ньому рятувальну базу зареєструвала як "житловий об'єкт".

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

96

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом