Одеський ДАБК протягом березня демонтував 5 "нахалбудів"

Одеський ДАБК протягом березня провів демонтаж п'яти незаконно побудованих об'єктів, незважаючи на певні проблеми, викликані карантинними заходами через спалах коронавірусу.

Про це у середу, 31 березня, написав у себе в Facebook глава міського держархбудконтролю Олександр Авдєєв.

"Не дивлячись на всі проблеми роботи під час карантину, в п'яти випадках ми провели демонтаж по всій процедурі - у селищі Котовського, Фонтані, Пересипу та Малиновському районі міста", - написав чиновник.

За його словами, демонтаж незаконних споруд здійснювали представники райадміністрацій, департаментів архітектури та містобудування, комунальних підприємств.

Так, за словами керівника одеського ДАБК, демонтували металеві конструкції з залізобетонними елементами на Фонтанській дорозі, 58. На Іванівському переїзді, 10 знесли двоповерхову конструкцію із залізобетонних елементів і споруд з піноблоків.

"Ще два факти у Суворовському районі заслуговують на увагу через те, що огородили міські земельні ділянки, швидше за все для забудови. Ці факти ми зафіксували на проспекті Добровольського, 2 і Отамана Головатого, 24", - уточнив Авдєєв.

Він також додав, що всі незаконні конструкції прибрали і пообіцяв, що продовжить стежити за ситуацією.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, за минулий рік співробітники Одеського Держархбудконтролю виявили понад 700 об'єктів незаконного будівництва, при цьому тільки 6 з них вдалося демонтувати.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

74

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом