На столичних Позняках розбирають фасад будівлі, куди влучили уламки ракети

У Києві комунальники розпочали розбір фасаду житлової висотки на Позняках, по якій у перші дні війни влучили уламки російської ракети.

Про це повідомили у пресслужбі Київської міської держадміністрації.

Зокрема, рятувальники Комунальної аварійно-рятувальної служби "Київська служба порятунку" взялися за ліквідацію наслідків влучення російської ракети по житловому 15-поверховому панельному будинку на вулиці Кошиця, 7а (Дарницький район). За словами голови Департаменту муніципальної безпеки Романа Ткачука, спецтехніка розпочала розбір аварійних конструкцій фасаду. Роботи продовжуватимуться протягом кількох днів.

Своєю чергою, заступник мера Микола Поворозник зазначив, що за його підрахунками на відновлення пошкодженого обстрілами житла та інфраструктури доведеться витратити близько 80 мільйонів євро.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, 25 лютого уламки ракети потрапили у будівлю по вулиці Кошиця, 7а. В результаті виникла сильна пожежа та постраждали кілька людей. Влада Києва після того, як пожежа була погашена, повідомила, що будинок більше не придатний для проживання. З нього евакуювали близько 150 людей. За даними, тоді українські ППО збили крилату ракету "Калібр".

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

182

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом