На Лісовому у Києві таки знесли "короля МАФів". Фото

У Києві в середу, 28 грудня, знесли гігантський МАФ, який збудували впритул до житлового будинку на вулиці Миропільській, 29.

Про це написав у себе у Facebook заступник столичного мера Дмитро Білоцерковець.

Він нагадав, що будівництво кіоску проходило на землі, що знаходиться у приватній власності. Проте, Департамент містобудування та архітектури КМДА не видавав жодних дозволів. Крім того, будівництво розмістили над комунікаціями: через ділянку проходить водопровідна та труби дощової каналізації. Сам же кіоск знаходиться в 40 см від торцевої стінки житлового будинку.

Роботи з демонтажу відбулися вчора, конструкції прибрали співробітники Департаменту міського благоустрою.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, місцеві жителі обурилися раптовому будівництву під вікнами гігантського кіоску. Як розповіла киянка Ольга Калініна, заливали фундамент 5 грудня, вночі: на цей час сюди приїхали кілька бетономішалок. Зрештою на зеленій зоні виросло "одоробло". У результаті в Київраді навіть було створено робочу групу з розв'язання цього питання.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

177

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом