Мер Одеси доручив розібратися із забудовником "Простір", який не розуміє "по-доброму"

В Одесі будівельна компанія "Простір" вирішила звести офісне приміщення для відділу продажів біля будмайданчика свого об'єкта без необхідних документів, грубо порушуючи законодавство. Мер Геннадій Труханов назвав забудовника "непорядним", який не "розуміє по-доброму" та доучив з ним розібратися.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, спочатку це мала бути тимчасова споруда. Однак, не маючи необхідних документів, будівельна компанія для побудови офісу залила фундамент на ділянці за межами будівельного майданчика. При цьому забудовник вирубав дерева, які йому заважали.

Про безчинства фірми повідомив член виконкому Одеської міськради Олександр Абрамов під час зустрічі з главою міста Геннадієм Трухановим.

Також стало відомо, що на місце незаконного будівництва кілька днів тому виїжджали співробітники міського ДАБК з вимогою зупинити роботи. Однак, варто було комісії виїхати, будівництво продовжилося.

Коментуючи дану ситуацію мер Одеси назвав Простір непорядною будівельною компанією, яка "бачить життя в цьому місті по-своєму" і дав доручення знову виїхати на місце будівництва і таки зупинити роботи. Він також порадив викликати на будівництво співробітників поліції, оскільки "ці люди по-доброму не розуміють".

Будівельна компанія "Простір" зводить житловий комплекс на Фонтанській дорозі, 71а. За документами це буде восьмиповерховий будинок на чотири секції з підземним паркінгом. Зараз техніка риє на ділянці котлован.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, депутати українського парламенту у понеділок, 1 лютого, прийняли в першому читанні законопроєкт №3805, який посилює покарання за незаконну вирубку дерев у населених пунктах.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

115

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом