Кличко розповів про нові паркінги у центрі та в районах з новобудовами

У Києві в рамках боротьби з заторами на дорогах планують будівництво нових паркінгів у центрі міста та в районах з новобудовами.

Про це розповів столичний градоначальник Віталій Кличко в інтерв'ю муніципальному телеканалу "Київ".

За словами мера, зараз обговорюється можливість будівництва 12 перехоплювальних паркінгів у центрі столиці. Вони розміщуватимуться біля Європейської площі, на Володимирській вулиці, біля Олександрівської лікарні. Проте мер уточнив, що це поки що попередня інформація, точне розташування паркувань влада столиці ще не затвердила.

Кличко вважає, що за допомогою перехоплювальних паркінгів вдасться розвантажити столичні дороги, які останнім часом страждають від постійних заторів. У програму створення нових паркінгів збираються включити райони з новобудовами.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, нещодавно хвилю обурення киян викликало те, що у різних районах Києва, у тому числі у спальних, встановили вздовж вулиць платні паркування. Як зазначається, якщо водії не платитимуть, їм загрожує штраф у розмірі 20-кратної вартості однієї години стоянки. За повторного порушення – штраф зросте до 680 гривень. Так, Позняки віднесли до третьої зони, і тепер залишити там автомобіль коштуватиме 5 грн за годину. Тут повністю платними стали вулиці Урлівська, Ганни Ахматової, Олени Пчілки. В Оболонському районі платним стало паркування вздовж ТРЦ "Dream Town".

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

80

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом