Депутати Київради хочуть повністю очистити столицю від МАФів

У Києві депутати міськради пропонують внести зміни в рішення про заборону розміщення малих архітектурних форм. Це питання винесли на засідання постійної комісії з питань торгівлі, підприємництва та регуляторної політики.

Згідно депутатської ініціативи, в Києві повинні заборонити "розміщення малих архітектурних форм та тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності".

Депутати мають розглянути проєкт, який передбачає внесення доповнень до плану підготовки регуляторних актів. У разі його прийняття кіоски приберуть з вулиць: після того, як завершаться терміни дії договорів на оренду землі, всі МАФи доведеться демонтувати за допомогою евакуаторів.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, всього за 4 дні співробітниками комунального підприємства "Київблагоустрій" та деякими власниками у столиці демонтували 116 самовільно встановлених кіосків.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

44

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом