Департамент будівництва КМДА очолив новий керівник

На період дії карантину директором Департаменту будівництва та житлового забезпечення КМДА призначили Сергія Мартинчука.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні Київського міського голови Віталія Кличка.

"Укласти з Мартинчуком Сергієм Олександровичем контракт про проходження державної служби на посаді директора Департаменту будівництва та житлового забезпечення виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) (категорія "Б") на період дії карантину та до дня визначення переможця конкурсу на цю посаду за результатами конкурсного відбору", – йдеться у документі.

Сергій Мартинчук з 19 серпня 2014 року до 16 липня 2019 року обіймав посаду голови Печерської РДА. Був звільнений президентом Володимиром Зеленським 16 липня 2019 року у зв'язку із закінченням терміну повноважень президента Петра Порошенка.

Свого часу Сергій Мартинчук був призначений на посаду директора Департаменту житлової політики Мінрегіонбуду в уряді Миколи Азарова. Призначив його туди міністр Кабміну Геннадій Темник, який вважається креатурою тодішнього віце-прем'єра Олександра Вілкула.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

84

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом