Гнила підлога та двері, що не зачиняються: як ремонтують будинок на Богатирській

Мешканці житлового багатоквартирного будинку на Богатирській в Оболонському районі Києва, який потрапив у березні під артилерійський обстріл російських військ, нарікали на якість ремонту будівлі.

Зокрема, як пишуть у телеграм-каналі "Життя Оболонського району", посилаючись на повідомлення мешканців третього під'їзду, "замовник від держави вирішив, що гнилий паркет, який можна збирати ложкою, і скручений у трубочку від вологи та гару ліноліум – це "придатна для життя" підлога".

Також зазначається, що замовник вирішив "осучаснити" квартиру, вказавши, що вигнуті вхідні двері, що не закриваються, і двері, що вилетіли міжкімнатні (двері у ванну і туалет сюди також входять) не потрібні для комфортного існування, і відновлювати їх ніхто не буде.

Мешканці розповідають, що з усього майна трикімнатної квартири вціліли: унітаз, бойлер, пральна машина, ванна кімната та один єдиний диван.

"Мало того, що ми повинні купувати власним коштом нові меблі та техніку, тому що у відшкодування віра зникла, ми ще маємо отримати замість соціального ремонту – гнилу квартиру", – зазначають співвласники квартири постраждалого будинку.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості України, у понеділок, 14 березня, російські артилеристи вистрілили у житловий будинок на Богатирській. Внаслідок прямого потрапляння дев'ятиповерхівка частково обрушилася, рятувальники евакуювали з дому 63 особи. Вибух спричинив пожежу на третьому та четвертому поверхах.

Столична влада пообіцяла відновити будівлю до зими. Мешканці зруйнованого будинку помітили, що будівлю почали утеплювати, при цьому не відновивши її до кінця – зруйновані квартири третього під'їзду та частково прилеглі до неї, все вартує як було.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

121

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом