Француз побудував будинок із біткоїнів. Фото, відео

Художник із Франції Сиріл Ланселін вирішив збудувати будинок, стіни якого складаються з гігантських біткоїнів.

Як повідомляє Designboom, таким чином француз вирішив продемонструвати зв'язок двох світів: реального з цифровим.

Його проєкт носить назву "Домашні біткоїни". Це споруда, всередині якої стіни та фасад складаються з монет, що обертаються. В одній із частин такого будинку розмістилася подоба постаменту з кількох складених одна на одну монет, зверху стоять два стільці.

Будинок стоїть на фундаменті, на якому монети біткоїнів працюють і як структурні елементи, і як перегородки. Приймаючи відкритий характер, структура включає фасад, що відкривається у зовнішній світ.

"Криптовалюти приходять з абстрактного світу, але надаючи чудову нагоду профінансувати деякі цифрові архітектурні проєкти, щоб вони стали частиною реального світу", - розповів Ланселін.

За його словами, біткоїни починаються як цифрова ідея, що виходить з метавсесвіту, але готові до створення традиційних матеріалів, щоб стати унікальним досвідом перехідного часу, в якому ми зараз живемо.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, американський забудовник E11EVEN Hotel and Residences, який зводить елітне житло в Майамі, дозволив вносити депозити за нерухомість у цифрових валютах. Так, перш ніж широко оголосити про цю ініціативу, будівельна компанія вже отримала перший внесок у криптовалюті.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

156

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом