Фонд держмайна продав у Каневі приміщення, ціна якого зросла у 220 разів

1 хв

Фонд державного майна провів аукціон з продажу невеликого приміщення в Каневі. Під час аукціону стартова ціна зросла у 220 разів, повідомив голова ФДМ Віталій Коваль.

“Торги проходили в електронній торговій системі “Прозорро.Продажі”. За право власності на об’єкт у Каневі змагався 21 учасник”, — зазначив Коваль.

Стартова ціна лота зросла з 2041 гривні до переможних – 450 тисяч гривень. Учасники торгувалися за два кабінети площею 7,9 та 16,8 кв м, санвузол та коридор.

Об'єкт розташований в бізнес-районі міста. Власник може його перетворити на офіс, б'юті-студію або навіть маленьке виробництво. На оплату лота покупець має 20 днів.

"Такий успішний аукціон ще раз доводить, що приватизація є актуальною. Навіть за невеликої стартової ціни ринок сам регулює кінцеву вартість об'єкта. Таким чином, державний бюджет поповниться коштами, які підуть на підтримку Сил оборони", – підсумував Коваль.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, раніше Фонд держмайна оголошував про проведення двох аукціонів із продажу держпідприємства "Укроборонресури" та заводу "Електронмаш". Торги мали відбутися 21 лютого 2023 року, але аукціон скасували без оголошення причин.
 

Автор:

Анна Завірюха

журналістка

Журналістка із досвідом більше 4-х років. Улюблені теми – архітектура та маркетинг.

Усі статті автора

Коментарі

283

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом