Ексглава Укрбуду Микитась зміг оформити дозвіл на виїзд з України

Колишній нардеп та ексглава будівельної корпорації "Укрбуд" Максим Микитась, який ще зовсім недавно був заарештований і проходив фігурантом у низці кримінальних справ, зміг оформити дозвіл на виїзд з України.

Як пишуть "Коментарі", він оформив дозвіл на виїзд через популярну систему "Шлях". Відповідний документ із номером 127/22 було видано на його ім'я для громадської організації "Єдина Україна" 12 липня 2022 року, повідомляє видання.

Також відомо, що у липні Держбюро розслідувань передало в НАБУ кримінальну справу проти колишнього забудовника вже щодо розтрати коштів під час будівництва трьох військових складів на суму близько 400 млн гривень. Тепер у Микитася з'явилася можливість уникнути покарання, якщо суд ухвалить рішення не на його користь.

Як відомо, раніше Микитась намагався втекти за кордон, коли його звинувачували у розкраданні коштів під час будівництва квартир для військових Нацгвардії: 2020 року його зняли з авіарейсу.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості України, за версією слідства, екснардеп, використовуючи підконтрольні йому будівельні компанії, діючи за попередньою змовою з екскомандувачем Нацгвардії Юрієм Аллеровим, генеральним директором компанії "Укрбуд Девелопмент" Олегом Майбородою, його заступником Сергієм оцінювачем Алісою Грінчук та колишнім заступником президента будівельної корпорації "Укрбуд" В'ячеславом Мармишем організував корупційну схему із заволодінням нерухомістю НГУ.

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

238

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом