Дзеркальний хмарочос здатний витримати землетрус: в Китаї взялися за будівництво грандіозного проєкту. Фото

У китайській провінції Цзянсу побудують хмарочос заввишки 500 метрів з абсолютно дзеркальним фасадом. Над розробкою проєкту працювала архітектурна компанія SOM і буде називатися "Центр фінансів Гренландії".

Як повідомляє Archdaily, будівлю проєктували з кінця 2017 року, а сьогодні з'явився готовий концепт найвищого хмарочоса у місті Нанкін. Так, він буде мати 500 метрів висоти, і складатися з 104 наземних поверхів і ще 5 підземних.

За словами архітекторів, під час розробки будівлі вони надихалися багатою архітектурною історією міста. Так, у Нанкіні багато історичних архітектурних пам'яток, такі як в'їзні ворота, мости або фортеці.

Хоча зовні будівля здається легкою і повітряною, але її серцевина є залізобетонною, а, отже, повинне витримувати землетруси.

Проєкт буде виконувати роль транспортного вузла. Тут розмістять пункт сполучення різних методів транзиту, серед яких метро, автобуси, пішохідні доріжки і підземні переходи.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Сінгапурі архітектурна компанія ADDP Architects оприлюднила проект житлових хмарочосів Avenue South Residences, які будуть найвищими в світі і матимуть по 56 поверхів.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

191

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом