Два хмарочоси, з'єднані мостом: незвичайний комплекс побудували в Австралії. Фото

У Мельбурні, в одному і найбільшому місті Австралії, побудували поруч два хмарочоси, з'єднавши їх багатоповерховим мостом.

Як повідомляє Dezeen, комплекс Skybridge складається з готелю, офісних приміщень та житлових квартир. Будинки облицювали склом, щоб отримувати по максимуму сонячного світла. Висота кожної вежі – 164 метри, вгорі вони з'єднуються восьмиповерховим скляним мостом, довжиною у 14 метрів.

За словами архітекторів, міст виконує декоративну функцію, всередині розташовані квартири і готельні номери.

У західній вежі розташувалися офіси, загальна площа яких склала приблизно: 49 000 квадратних метрів. У свою чергу в східній частині – готельні номери.

Тут також великий вибір різних квартир: від простих однокімнатних, до величезних пентхаусів з басейнами та тренажерними залами. Внизу розташувався парк площею 1900 "квадратів".

Як повідомляли НЕРУХОМІ, у Мельбурні збудували один з найбільш вузьких в світі хмарочосів, висота якого склала 184 метри при цьому ширина в найтоншої його частини – трохи більше 11 метрів.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

199

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом