Довгобуду скандального Укрбуду, нарешті, присвоїли поштову адресу

Житловому комплексу СОНЯЧНА РІВ'ЄРА від скандального забудовника Укрбуд таки присвоїли поштову адресу.

Про це у вівторок, 4 серпня, заявив президент Київміськбуду Ігор Кушнір.

"Перший доведений до кінця ЖК Укрбуду. Вітаю інвесторів і тепер уже майже мешканців з успішним закінченням всіх документарних процедур. Залишилося тільки заселитися і жити", – розповів глава КМБ.

Він також нагадав, що його компанія продовжує роботи з іншими прийнятими комплексами.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, ЖК СОНЯЧНА РІВ'ЄРА (Дніпровський район) знаходиться на березі Русанівської протоки. Це два 30-поверхових будинки і 424 квартири бізнес-класу з високими (3 метра) стелями. Будинок підключений до централізованого опалення. Квартири продаються без обробки. Доступно багато планувань, від однокімнатних, до шестикімнатних (дворівневих) квартир. Стіни побудовані з цегли, а також утеплені мінватою та пінополістиролом.

Наш ресурс поставив досить високу оцінку у рейтингу – 6,3 даному ЖК. На це вплинула наявність необхідних дозвільних документів, розташування, облаштування парковки і енергоефективність будівель.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

111

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом