Disney візьметься за будівництво житлових комплексів. Фото

Disney вирішила взятися за будівництво житлових комплексів у вигляді тематичних парків, перший проєкт буде реалізований у Каліфорнії.

Як повідомляє The Verge, селище Cotino на 1900 будинків збудують поруч з каліфорнійським містом Ранчо-Міраж. За деякими даними, тут із сім'єю жив колись сам Волт Дісней.

Будівництвом же займатиметься забудовник DMB Development. Ця компанія спеціалізується на дорогій нерухомості. Згідно з наданими концепт-артами, Cotino складатиметься з вілл та багатоквартирних будинків – всього 1932 одиниць житла. Для мешканців віком від 55 років зведуть окремий житловий масив.

Серед селища облаштують оазис із чистою водою. Водойма, запевняють у компанії, буде створена за екологічною технологією, з мінімальним споживанням води та енергії.

Окрім житлових будинків, компанія обіцяє побудувати готель, парк, ресторани та магазини. Гості селища зможуть його відвідати, якщо придбають абонемент.

Про терміни будівництва та інші деталі компанія поки не повідомляє. Проєкт орієнтований на концепті сторітелінгу. У Disney зазначають, що цей проєкт "розширить поняття від сторілінгу до сторилінгу".

Як повідомляли НЕРУХОМІ, у Маямі (Флорида, США) вперше у світі розпочали продаж квартир у хмарочосі під брендом автомобільної корпорації з Великобританії Bentley Motors.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

66

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом