ДІАМ готова починати роботу: штат укомплектований

Держінспекція містобудування та архітектури вже готова починати роботу, бо 1 вересня прийняла на роботу 198-го співробітника, таким чином укомплектувавши мінімально необхідний склад штату.

Про це написав глава ДІАМ Семен Кривонос у себе в Facebook.

"Зізнаюся, це було дуже нелегко. Перший наш конкурс стартував 24 червня - фактично за два місяці ми змогли знайти, відібрати, провести співбесіди і прийняти на роботу професійних, високоморальних і ідейних фахівців, які хочуть реальних змін в Україні", - повідомив глава ДІАМ.

Кривонос офіційно подав до Мінрегіону проєкт розпорядження про початок функціонування інспекції. Відразу після того як Кабмін прийме розпорядження, ДІАМ почне здійснювати свої функції.

Він також висловив надію, що парламент найближчим часом ухвалить закон №5655 про містобудівну реформу.

Як повідомляли НЕРУХОМІ 1 вересня уряд тимчасово поклав виконання обов'язків голови Державної архітектурно-будівельної інспекції України на Сергія Галіцина, таким чином продовживши функціонування цього органу. Як відомо, в рамках реформи містобудівної сфери влада вирішила ліквідувати ДАБІ та замість неї створити Держінспекцію архітектури і містобудування. У Мінрегіоні заявляли, що нова структура автоматично почне виконувати свої функції, як вдасться набрати третину штату, завершити реєстраційні процедури та вирішити структурні питання.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

123

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом