Держсервісбуд на 30% складатиметься зі співробітників ДАБІ

Штат Державної сервісної служби містобудування України буде складатися з 357 осіб, при цьому 30% з них – колишні співробітники ДАБІ.

Про це в інтерв'ю агентству Укрінформ заявив глава Держсервісбуду Олексій Башкіров.

"Зараз готується структура на 357 осіб. Плануються центральний апарат і структурні підрозділи в областях. Кількість співробітників в області залежать від навантаження, тобто кількості документів, що подаються до територіальних підрозділів. Ми хочемо, щоб люди мали можливість подати документи, отримати консультацію та якісну послугу на місці", - розповів Башкіров.

За його словами, нові люди будуть набиратися за конкурсом, а також за переведенням. Крім того, організація планує набрати близько 30% співробітників з ДАБІ.

"Для нас головне, щоб у сервісній службі працювали професійні та порядні співробітники. Ми ретельно підбираємо працівників у дозвільні відділи, щоб там йшла професійна робота. Суворі вимоги будуть до реєстраторів, тих, хто буде розглядати документи", - додав Башкіров.

Глава відомства також розповів, що зараз вже зареєстрований Держсервісбуд як юридична особа, запуск триває, йдуть реєстрації в податковій інспекції і казначейській службі України.

"Ми отримали електронні цифрові підписи та печатки. Чекаємо включення у мережу казначейства. Найближчим часом будемо затверджувати за погодженням з Мінрегіоном структуру Апарату та формувати штатний розклад, посадові інструкції і так далі", - розповів він.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, експериментальний проєкт з впровадження першої черги Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва стартував в Україні у липні.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

45

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом