ДАБІ надумала взятися за агропромисловий комплекс

Глава Держархбудінспекції Сергій Галіцин доручив керівникам структурних підрозділів взяти під особистий контроль питання, пов'язані з отриманням права на виконання будівельних робіт і введенням в експлуатацію об'єктів соціального та сільськогосподарського призначення.

Про це у вівторок, 23 березня, повідомили в пресслужбі ДАБІ.

"Агропромисловий комплекс України на сьогодні є опорою української економіки, водночас функціонування аграрного бізнесу неможливе без об'єктів нерухомості, які використовуються для виробництва, зберігання та реалізації сільськогосподарської продукції та потреб тваринництва", – сказано в повідомленні.

Галіцин пообіцяв, що ДАБІ в разі потреби організовує та забезпечить професійні консультації, які допоможуть привести документацію у відповідність до законодавства.

У відомстві підкреслили, що вчасно оформлені дозвільні документи сприятимуть більш ефективному освоєнню коштів з державного або місцевих бюджетів, залучення іноземних інвестицій.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, раніше голова ДАБІ заборонив надавати забудовникам відмови у видачі дозволів з причин, які не були зазначені у попередніх відмовах.

Тимчасово виконувати обов'язки глави Держархбудінспекції Кабмін призначив Сергія Галіцина 24 лютого. До цього він обіймав посаду голови Департаменту інспекції в Луганській області.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

61

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом