Чиновник Луганської ДАБІ піде під суд через хабарі

Заступник голови Департаменту ДАБІ в Луганській області викрили у хабарництві, обвинувальний акт прокуратура вже направила до суду.

Про це повідомили в пресслужбі правоохоронних органів.

Як з'ясували слідчі, чиновник "допоміг" забудовнику отримати дозвільні документи на будівництво об'єкту, який був уже практично зведений. За свої послуги заступник начальника територіального відділення Держархібудінспекції просив 15 тисяч гривень.

Також чиновник обіцяв видати декларацію про готовність об'єкту. Хабарника правоохоронці затримали ще у вересні 2020 року, безпосередньо під час отримання неправомірної вигоди.

Якщо провину доведуть, чоловікові загрожує до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до 3 років з конфіскацією майна.

Майно обвинуваченого, яке попередньо оцінили в 1 млн гривень, заарештували.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, голову Львівської райдержадміністрації затримали 4 листопада під час отримання хабара, за який чиновник обіцяв допомогти зі зміною цільового призначення ділянки землі.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

67

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом