Чиновник Луганського ДАБК попався на хабарі у 30 тисяч гривень

На Луганщині поліція затримала чиновника обласного ДАБК, який вимагав 30 тисяч гривень хабара за узгодження будівельної документації.

Про це повідомили в пресслужбі Нацполіціі області у середу, 9 вересня.

Як зазначається, оперативники Управління стратегічних розслідувань в Луганській області спільно зі слідчими поліції області за процесуального керівництва прокуратури викрили схему вимагання та одержання неправомірної вигоди від підприємців регіону.

"Встановлено, один з керівників обласного ДАБК налагодив схему одержання хабарів за реєстрацію декларації про початок і завершення будівельних робіт", - розповіли правоохоронці.

Так, 9 вересня, зловмисника затримали відразу після отримання частини хабара – 15 000 гривень.

Фігуранта справи затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомленні підозри у вчиненні кримінального правопорушення.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Ірпені на Київщині правоохоронці затримали чиновника Держгеокадастру при отриманні ним 48,5 тисяч гривень хабара. За ці гроші він пропонував "швидку" реєстрацію 97 земельних ділянок.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

43

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом