Жертви "Еліти-Центру" отримають житло. У КМДА розповіли деталі

Постраждалі інвестори, що вклалися в "Еліту-Центр", зможуть отримати квартири в Деснянському районі Києва.

Про це у четвер, 24 вересня, заявив заступник мера В'ячеслав Непоп під час наради з представниками постраждалих від афери, передає пресслужба КМДА

"Розглянули заявки інвесторів, які планують будівництво житлових комплексів у Деснянському районі Києва. Попередньо погодили кілька заявок, поки чекаємо проведення конкурсу. Після завершення конкурсу частина ошуканих вкладників отримає власне довгоочікуване житло", - розповів Непоп.

Чиновник також порадив, як можна ретельніше вибирати ділянки під забудову, щоб не було повторення ситуації на вулиці Здолбунівській, де місцеві активісти блокували будівництво житла.

За даними МВС, в результаті будівельної афери "Еліта-Центр", яка була розкрита в лютому 2006 року в Києві, постраждали 1760 осіб. Без житла досі залишаються 1263 ошуканих інвесторів.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Україні протягом двох місяців напрацюють законодавчу базу, яка унеможливить шахрайство в будівельній сфері.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

62

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом