Будівельнику проєкту "Стіна" дали ще грошей, незважаючи на звинувачення у розтраті коштів

Генпідрядник будівельного проекту "Стіна "ТОВ "Будцентр Вітязь" отримав ще 36,7 млн гривень, незважаючи на те, що проти директора компанії НАБУ висунула підозру в розтраті майнових коштів в особливо великих розмірах та підробці документів.

Про це повідомляє експертна організація StateWatch з посиланням на лист Прикордонної служби, передає Економічна правда.

"Влітку 2019 року НАБУ направило до суду обвинувальний акт щодо восьми осіб, причетних до заволодіння 16,68 млн грн, виділених із держбюджету на інженерно-технічне облаштування українсько-російського кордону, так званого проєкту "Стіна". Серед згаданих осіб є директор і засновник ТОВ "Будентр Вітязь" Агаверді Аділов", – йдеться в повідомленні.

Проте за рік не відбулося навіть підготовчого засідання. Вони відкладалися через неявку обвинувачених та захисників. У лютому 2020 року справу взагалі відправили на новий судовий авторозподіл. Причиною цього стала відсутність у суддів доступу до державної таємниці.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

55

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом