Будівельна компанія Інвестбуд гарант за півроку отримала 230 млн гривень збитків

Київська будівельна компанія Інвестбуд гарант за перше півріччя 2020 року одержала 229 млн грн чистого збитку. Відповідно до річного фінансового звіту компанії в системі розкриття інформації НКЦБФР, її виручка скоротилася у 3,5 рази у порівнянні з аналогічним періодом 2018 року – до 29,8 млн грн.

При цьому у другому кварталі до першого чистий збиток компанії виріс у 1,5 рази, тоді як виручка зросла у 1,8 рази, передає Інтерфакс-Україна.

Валовий прибуток компанії у першому півріччі скоротився у 2,2 рази, до 343 тис. грн, збиток від операційної діяльності склав 67 млн грн проти прибутку у минулому році.

Відповідно до опису бізнесу у звіті, компанія реалізує проєкт "Будівництво суспільно-торгового центру на пр. Степана Бандери, 36 в Оболонському районі Києва" (ТРЦ Blockbuster Mall).

Як повідомляли раніше НЕРУХОМІ, компанія Інвестбуд гарант за підсумками 2019 року одержала 0,5 млрд грн чистого збитку, при цьому виручка склала 216,8 млн грн.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

53

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом