Київська будівельна компанія Інвестбуд гарант відзвітувала про збитки

Будівельна компанія Інвестбуд гарант (Київ) за підсумками 2019 року отримала 0,5 млрд грн чистого збитку, при цьому виручка склала 216,8 млн грн.

Про це повідомляється у річному фінансовому звіті компанії в системі розкриття інформації НКЦБФР, передає Інтерфакс-Україна.

Згідно з отриманою інформацією, активи компанії у 2019 році зросли на 7,3% в порівнянні з 2018 роком – до 3 млрд грн. Крім того, будкомпанія в минулому році отримала 150 млн непокритого збитку, тоді як за підсумками 2018 року нерозподілений прибуток становив 402 млн грн. При цьому довгострокові зобов'язання скоротилися на 7,8% - до 1,33 млрд грн, поточні – зросли вдвічі, до 1,68 млрд грн.

ТОВ "Інвестбуд гарант" створено у 2007 році.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, будівельна компанія Позняки-Жил-Буд за підсумками 2019 року відзвітувала про 17,6 млн грн чистого збитку. При цьому роком раніше прибуток компанії склав понад 55 млн грн.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

59

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом