Будинок з "Ігри в кальмара" реальний: що знайшли туристи в Іспанії. Фото

В Іспанському місті Кальпе знайшли комплекс, який дуже схожий на будинок з нашумілого корейського серіалу від Netflix "Гра в кальмара".

Як повідомляє The New York Post, цей будинок виявили мандрівники, які скористалися сервісом з короткострокової оренди житла Airbnb. Він знаходиться в місті Кальпе (провінція Аліканте, недалеко від Валенсії) і привернув туристів своїм зовнішнім виглядом. Це житловий комплекс La Muralla Roja, який перекладається з іспанської як "Червона стіна" через відповідний колір фасаду будівлі. Крім червоного кольору тут зустрічається і блакитний. Спроєктував комплекс архітектор Рікардо Бофілл, а побудували його в 1973 році, ще задовго до того, як серіал потрапив на екрани.

Дизайн виконаний в дусі постмодерн, через велику кількість сходів він нагадує фортецю з лабіринтом.

Архітектор розповідав, що яскраві кольори були обрані не просто так. Відтінки червоного повинні контрастувати з навколишнім ландшафтом, а відтінки синього, в який пофарбували сходи і тераси – зливатися з небом.

Житловий комплекс складається з 50 з'єднаних між собою триповерхових будинків. Доступ до них здійснюється через патіо і сходи. З вікон апартаментів відкривається вид на Балеарське море. Зняти житло тут можна від $ 110 до $ 270 за ніч. Тут пропонуються невеликі студіо і апартаменти з двома і трьома кімнатами. Також постояльці зможуть скупатися в басейні і скористатися терасою на даху ЖК.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, влітку в Іспанії завершилося будівництво висотки Intempo, яка стала найвищим житловим хмарочосом у Євросоюзі.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

175

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом