Біля ресторану "Хурма" в Києві знову помітили підозріле будівництво

У центрі Києва біля станції метро "Золоті ворота", де нещодавно демонтували незаконно встановлену веранду ресторану "Хурма", знову почалося незаконне будівництво.

Як повідомляє "Хмарочос", про це місцеві жителі повідомили органам державної влади. У свою чергу в Департаменті благоустрою розповіли, що на місці побував інспектор і виніс припис зупинити будівництво. Власника попросили надати дозвільну документацію, а якщо її не виявиться – знести прибудову.

"Щоб ініціювати демонтаж нам потрібно доручення від Департаменту міського благоустрою. Має зібратися внутрішня комісія, прийняти рішення, підписати документи, оприлюднити їх на сайті, і тільки тоді ми можемо починати роботи. Але це крайній варіант. Перш за все, підприємець має виконати вимоги закону" , - повідомила Анжела Брежнєва з міського благоустрою.

Чиновниця повідомила, якщо власник не продемонструє документи, то протягом одного тижня буде прийнято рішення про демонтаж.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в грудні комунальники демонтували веранду грузинського ресторану "Хурма". Прибудова була незаконною, розташовувалася майже впритул до станції метро. Крім того, що споруда була побудована без необхідних документів, воно представляло реальну загрозу: сезонний майданчик біля стаціонарного закладу "Хурма", розташовувався на відстані 1,6 м від газопроводу низького тиску, що є порушенням Правил безпеки.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

96

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом