Біля острова Джарилгач знайшли незаконне будівництво

Державна екологічна інспекція в Херсонській області розслідувала будівництво пансіонату біля острова Джарилгач.

Як з'ясувалося під час перевірки Лазурненскої сільради, ділянку забудовник отримав незаконно. Власником землі виявився депутат місцевої ради. Ділянку він отримав більше 10 років тому і зараз вона вже оформлена у приватну власність, але тільки в цьому році на береговій лінії з'явився шлагбаум. Тепер за те, щоб під'їхати до вимоїни, необхідно платити гроші, передає сайт 05537.

Саме на цій ділянці поблизу води останнім часом організувався автокемпінг, дозвіл на розміщення якого видало Скадовське лісництво. У Держекоінспекції вважають: і наявність будівництва, і автокемпінг ускладнюють екологічну ситуацію. Саме тому держорган звернувся з листом до Служби Безпеки України з проханням відреагувати на факти порушення природоохоронного законодавства.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в одеській Аркадії поруч зі скандальним будівництвом біля берега моря обвалилася частина схилу.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

61

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом