Архітектори розробили проєкт будинків для тимчасового проживання українців. Фото

Архітектурне бюро balbek bureau розробило проєкт модульних будинків для тимчасового проживання українців, які втратили своє житло через обстріл російських військ.

Як повідомляється на сайті бюро, проєкт має назву "RE:UKRAINE/refuge houses protect", його автори проаналізували світовий досвід розробки, будівництва та утримання селищ для тимчасового проживання.

"Зібрана інформація є універсальною. Вона підходить для різних типів будівництва, місцевості та обсягу інвестицій. Це конструктор, який можна використовувати як на державному, так і на приватному рівнях", - зазначають архітектори.

За попередніми оцінками вартість реалізації проєкту становить близько 350-550 доларів за квадратний метр. Ціна може змінюватися залежно від ділянки, технічних умов, конфігурації секцій.

Як писали раніше, внаслідок артобстрілів, авіанальотів та ракетних ударів у Києві постраждали понад 70 житлових будинків. Харківська влада тиждень тому прозвітувала про 600 будинків.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, російські війська вторглися на територію України 24 лютого. Разом із ракетними ударами по стратегічних об'єктах, окупанти регулярно обстрілюють житлові райони у низці українських міст. В результаті це призводить до численних жертв серед мирного населення, гинуть діти та старі люди.

Нещодавно ракетний удар окупанти завдали по торговельно-розважальному центру в Подільському районі столиці.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

216

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом