32 тисячі квартир для біженців. Влада розповіла про будівництво нового житла

В Україні для біженців, чиє житло зруйнували російські окупанти, розпочнеться будівництво нових будинків на 32 тисячі квартир.

Про це розповів заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко під час свого візиту до Миколаївської області, передає НВ.

Чиновник наголосив, що будівництво нового житла планується у 16 регіонах України. Крім цього, збираються також викупити ще кілька тисяч квартир у забудовників у вже збудованих житлових комплексах.

"Зараз у нас з викупу кілька тисяч квартир та з будівництва – 16 регіонів по 2 тисячі квартир. Це 32 тисячі квартир", - констатував Тимошенко.

Ці квартири будуть надаватися внутрішньо переміщеним особам тимчасово, а після того, як їхнє житло відбудують, у ці квартири потім заселять військовим або іншим особам, хто потребуватиме його.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Ірпені та Бородянці – двох населених пунктах під Києвом, які найбільше постраждали від російських ракет та бомб, побудують два житлові комплекси загалом на 50 тисяч квадратних метрів для людей, які втратили своє житло.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

61

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом