Особняк Маккалістерів здадуть в оренду. Для тих, хто хоче пожити "один удома"

На сервісі з оренди житла Airbnb з'явилося оголошення про здачу знаменитого сімейного будинку Маккалістерів зі знаменитого різдвяного фільму "Сам удома".

Як повідомляє Deadline.com, будинок знаходиться у селищі Віннетка, неподалік Чикаго в штаті Іллінойс. Бронювання буде відкрито 7 грудня, але скільки коштуватиме пожити тут – поки невідомо.

Оголошення було створено від імені старшого брата Кевіна – Базза. У фільмі його грає актор Девін Д. Ретрей.

"Я запрошую одну команду бешкетників дозволити своїм восьмирічний дітям вільно побігати в моєму будинку дитинства 12 грудня", - пише Базз Маккалістер в оголошенні.

У будинку діятимуть "правила молодшого брата" Кевіна, так що гостям можна їсти шкідливу їжу, дивитися заборонені фільми, брати лосьйон батька, проте триматися подалі від кімнати Базза.

Зазначається, що гості самі мають організувати собі проїзд до будинку, а також враховувати особливі правила перебування у зв'язку з пандемією коронавірусу.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, орендувати можна і віллу покійного головного модельєра італійського будинку моди Fendi та французького Chanel Карла Лагерфельда La Vigie, яка розташована на Французькій Рів'єрі у Рокебрюн-Кап-Мартен, що на кордоні з Монако. Вартість оренди від 15 000 до 45 000 євро на добу. Ціна варіюється від сезону.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

290

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом