Знайдено одну з самих маленьких квартир у Нью-Йорку. Фото

Американський комік Рон Ірвін винайняв у Нью-Йорку квартиру, площа якої лише 9,2 квадратних метра.

Як повідомляє Business Insider, квартира розташована у знаменитому Гарлемі, вартість проживання – 950 доларів на місяць. Всередині апартаментів є двоспальне ліжко, тут є кілька шаф і вішалка для одягу. На кухні стоїть мініхолодильник, плита на дві конфорки, гриль, раковина та шафа. Ванна з'єднує квартиру із сусідньою, в якій сьогодні поки що не живе. Для економії місця Ірвін замінив комп'ютерний стіл на тумбу, використовує складні стільці, а замість гардероба поставив вішалку.

Комік заявив, що дуже задоволений своїм місцем проживання, знайшов його на сайті оголошень з нерухомістю. "Ціна адекватна. Мені підходить. Тож я переїхав, і мені тут подобається. Район відмінний", - зазначив Ірвін.

Він продемонстрував свою квартирку у TikTok та набрав мільйони переглядів.

Як відомо, Гарлем — один із найвідоміших районів у Нью-Йорку. Його історія починається з XVII століття, тоді тут започаткували своє поселення фермери з Нідерландів. У XIX столітті вони залишили Гарлем. 1880 року сюди провели метро і район поступово почав розвиватися.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, у Києві виставили на продаж квартиру, площа якої лише шість квадратних метрів. Мініатюрна квартира розташована у Святошинському районі столиці на вулиці Яворницького. Від неї пішки можна дійти до станції метро "Академмістечко".

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

196

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом