ЖК LookyanSky: комфорт передбачений тільки в квартирах

Київський ЖК LookyanSky – це 17-поверховий (+2 цокольні поверхи) житловий будинок комфорт-класу, який зводиться на перетині вулиць Лук'янівської та Глибочицької у Шевченківському районі. Під забудовою буде знаходиться більшість площі земельної ділянки, таким чином явно бракуватиме місця для майданчиків і зеленої території.

Про це йдеться огляді ресурсу НЕРУХОМІ.

Як з'ясували експерти, житловий комплекс будується на земельній ділянці площею 0,14 га, при цьому сам будинок займе 0,096 га. В результаті під забудовою знаходитиметься майже 70% площі. Землі, що залишилася, навряд чи буде достатньо для нормального облаштування доріжок, ігрових майданчиків, зелених зон. Під великим питанням також і організація паркування.

Великих незручностей для майбутніх мешканців ЖК LookyanSky може створити і щільність забудови на вулиці Глибочицькій, яка вже зараз не справляється з трафіком. Згодом по ній проїхати буде практично неможливо.

Проте, варто підкреслити, що в даному житловому комплексі забудовником дотримані багато норм комфорт-класу. Це стосується кількості квартир як на поверсі, так і в самому будинку в цілому, їх площі, наявність своєї газової котельні та інші нюанси. Таким чином сам по собі напрошується висновок, що ЖК розрахований на домосідів, які рідко воліють залишати своє житло.

Будинок будується на зсувонебезпечній території, яка входить в ареал пам'ятника ландшафту та історії місцевого значення. Проте забудовник RESA Development отримав всі необхідні для будівництва дозволи, що істотно зменшує ризики для інвестування в дане житло.

Більш докладно про ЖК LookyanSky можна прочитати, перейшовши за посиланням.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

150

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом