Життя на видноті? Японські архітектори побудували будинок зі скляних цегл. Фото

У японській Хіросімі архітектурна студія Hiroshi Nakamura & NAP розробила Optical Glass House – житловий будинок, який був побудований зі скляних цегл.

Як повідомляє Ecobyt.ru, цеглини, виготовлені з боросилікатного скла, відрізняються високим ступенем прозорості. Самі цеглинки були нанизані на сталеві прути арматури.

Будинок зі скла
ecobyt.ru
Будинок зі скла
ecobyt.ru

Всього, для спорудження будівлі знадобилося близько 6000 таких цегли. Внутрішній простір будинку створює контрапункт з високотехнологічними проспектами міста за скляною стіною. Optical Glass House з'єднує в собі кращі дизайнерські прийоми сучасної японської архітектури.

Будинок зі скла
ecobyt.ru

Житлові кімнати розташовані у глибині будинку і виходять у невеликий внутрішній дворик. Металізована завіса відгороджує приміщення.

Як повідомляли раніше НЕРУХОМІ, у мексиканському містечку Пуерто-Ескондідо, яке розташоване на узбережжі Тихого океану, архітектори створили житловий проект La Escondida. Він побудований за простою конструкцією із залізобетону, блокових стін, цементу, піску і ребристих плит. Це робить споруди стійкими до підземних поштовхів.

Проверенные ЖК

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук