Зеленський проти відновлення пошкоджених панельних будинків

Президент України Володимир Зеленський засумнівався щодо доцільності відновлення пошкоджених панельних будинків через обстріли російськими окупантами.

Про це глава держави заявив під час робочої наради з питань відновлення Харківської області та міста Харкова, повідомили у пресслужбі президента.

"Якщо вже так сталося й у нас війна, то чи не варто розглянути можливість прибрати по всій країні панельні будинки, особливо на зруйнованих територіях", – зазначив Зеленський.

Він також додав, що у нас з'явилася можливість модернізувати країну та населені пункти, розпочати будівництво нового сучасного житла з бомбосховищами та укриттями. Президент також розповів про потребу залучення кредитних ліній для реалізації задуманого.

Зеленський у ході візиту на Харківщину провів огляд будівель, які зазнали обстрілів з боку російських військ.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, у парламенті зареєстрували законопроєкт №7398 щодо планування та забудови територій з обов'язковою наявністю бомбосховищ. Документ допоможе розгорнути в Україні мережу захисних споруд, які забезпечать безпеку українців у разі атаки збройних сил російських терористичних військ.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

103

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом