Забудовники можуть знайти квартири для постраждалих від вибуху на Позняках – Кушнір

Забудовники зможуть знайти по кілька квартир для постраждалих від вибуху у багатоповерхівці в Дарницькому районі Києва.

Про це написав президент Київміськбуду Ігор Кушнір у своєму блозі на "Українській правді".

"В незалежності від того, хто винен, найближчим часом виникне головне питання для постраждалих – де жити? У міста немає можливості тримати резервний житловий фонд. А у забудовників готове житло, як правило, продано, і основна маса квартир – у процесі будівництва" , – підкреслив Кушнір.

Він упевнений, що в цій ситуації кожен з великих забудовників зможе знайти по кілька квартир, які за мінімальною ціною запропонує місту, якщо буде прийнята така програма. "А фахівців та обладнання екстрено надавати безкоштовно", – додав Кушнір.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, влада Києва готова виділити 30 млн гривень на вирішення питання з житлом для постраждалих через вибух у Дарницькому районі столиці.

Мер Віталій Кличко пообіцяв, що місто на цьому тижні надасть матеріальну допомогу постраждалим жителям і родичам загиблих.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

67

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом