Все більше українців готові довірити забудовнику ремонт у квартирах

Команда Нерухомі 29.11.2021 16:03 PR матеріал

1 хв

В українських новобудовах продаються квартири з готовим ремонтом значно менше, ніж у США чи Європі. Однак сьогодні стає дедалі більше українців, які готові довірити ремонт забудовнику.

Про це розповів керівник проєкту #READYDIM Вадим Войсевич під час Всеукраїнської конференції для забудовників, яка відбулася 26 листопада, повідомляє пресслужба групи компаній DIM.

За його словами, перед створенням сервісу #READYDIM було проведено аналіз ринку квартир і з'ясовано, що в Україні ще рік тому купували житло з готовим ремонтом лише у 10-15% випадків, попри їхню велику пропозицію. Дослідники з'ясували, що за цією цифрою стоїть те, що переважна кількість українців не знає повної картини про вартість тих чи інших будматеріалів та робіт, вважаючи, що власними силами вийде зробити ремонт дешевше. Також під час опитування з'ясували, що і якості ремонту від забудовника у нас не довіряють.

"Щоб розвіяти сумніви потенційних покупців і довести, що ремонти від забудовника можуть бути якісними, надійними, і загалом дешевшими, ніж самотужки, ми відкрили шоу-руми квартир з готовими ремонтами", - повідомив Войсевич, додавши, що будь-хто зможе тут оцінити якість ремонту.

Крім того, сервіс #READYDIM пропонує близько 100 різних варіантів обробки, що фактично гарантує оригінальність та унеможливлює створення двох однакових квартир. А головна перевага ремонту від забудовника – збережений час та нерви, оскільки непотрібно буде займатися закупівлею будматеріалів та контролем якості виконання робіт.

За рік роботи сервісу все більше українців готові змінити свою думку та придбати житло вже готове для переїзду. Таку послугу переважно вибирають ті, хто купує житло для себе. Крім того, це вигідно і для тих, хто розглядає інвестування в нерухомість для подальшої здачі її в оренду, оскільки квартира здається в готовому вигляді, а отже залишається просто заселити орендарів і почати повертати інвестовані кошти.

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

69

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом