Ворог завдав ракетного удару по Києву: поцілив у житловий будинок та дитсадок

У Києві в неділю, 26 червня, близько 6:20 ранку пролунали вибухи: росія випустила по столиці України 14 ракет. Одна з них потрапила до житлового будинку, інша впала біля садка.

За словами мера Віталія Кличка, російська ракета поцілила у верхні поверхи багатоквартирного будинку у Шевченківському районі. З-під завалів рятувальники продовжують витягувати людей, серед врятованих була дівчинка сім років із мамою.

Радник голови МВС Антон Геращенко повідомив, що серед постраждалих є і громадянка росії, як доказ він продемонстрував її паспорт.

З постраждалого будинку евакуювали 25 людей, співробітники ДСНС продовжують проводити пошуково-рятувальні роботи.

Також повідомляється, що у цьому ж районі біля Лук'янівки ракета впала на території дитсадка. Потужною вибуховою хвилею повибивало вікна в будинках, що стояли поруч, саму будівлю дитячого садка сильно посікло уламками00.

За попередніми даними, ракети випустили з Каспійського моря.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості України, полонений російський військовий, якого захопили українські захисники, звільняючи селище Циркуни під Харковом, розповів, що війська Росії спеціально завдають ракетних та артилерійських ударів по житлових об'єктах та соціальній інфраструктурі.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

165

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом