Влада Дубая похвалилася недавно побудованим Музеєм майбутнього. Фото

В одному з найбільших міст ОАЕ – Дубаї – побудували унікальний Музей майбутнього, який стане однією з визначних пам'яток міста.

Одна з особливостей будівлі – його з'єднають зі станцією метро за допомогою пішохідного моста. Також його з'єднають з готельним комплексом. Будівля складатиметься з десяти рівнів, на перших трьох буде розташована парковка, передає Gulf News.com.

Шейх Мухаммед назвав будівлю музею твором архітектури
gulfnews.com

Шейх Мухаммед назвав будівлю музею твором архітектури та інженерії. Арабська каліграфія, якою прикрашений корпус будівлі з нержавіючої сталі, поєднує арабську самобутність з глобальними амбіціями Дубая. Будівля також уособлює прагнення до лідерства і креативність у створенні унікальних пам'яток.

"Наша кінцева мета – не будувати інженерні чудеса, а розвивати чудеса людських ідей, які музей буде використовувати для побудови кращого майбутнього... Після відкриття музей стане символом урбаністичної досконалості", - сказав правитель Дубая.

Шейх Мухаммед назвав будівлю музею твором архітектури
gulfnews.com

Експозиція музею буде присвячена вивченню погроз і можливостей нашого часу і технологіям майбутнього. Грандіозний будинок спроєктувало архітектурне бюро Killa Design. За допомогою комп'ютерних технологій було виготовлено понад тисячу форм, які підтримують каркас зі скловолокна і нержавіючої сталі.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Нью-Йорку планують побудувати хмарочос, висотою понад 700 метрів, він буде складатися з 160 поверхів. При цьому творці хочуть зробити проєкт максимально енергоефективним: тут будуть встановлені спеціальні турбіни для вітру і фотоелектричні фасади.

Проверенные ЖК

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук