"Велике будівництво" на Дніпропетровщині: дорожники випадково знесли житловий будинок

Будівельники траси національного значення "Дніпро-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка" у Дніпропетровській області знесли житловий будинок і зайняли земельну ділянку мешканки села Клешнівка Петриківського району.

Про це йдеться в постанові Петриківського райсуду.

Ділянку траси від села Лобойківка до кордонів Дніпропетровської та Кіровоградської областей будує підрядник "Укравтодору" компанія "Автомагістраль-Південь". Будівництво пролягало через село Клешнівка, в результаті якого і було зруйновано житло жінки.

Постраждала повідомила про подію місцевий райвідділ поліції, але там не захотіли вносити справу до Реєстру досудових розслідувань, тому вона змушена була звернутися до суду.

В результаті співробітників правоохоронних органів зобов'язали відкрити провадження за статтею Кримінального кодексу "Умисне знищення майна". Якщо провину працівників компанії "Автомагістраль-Південь" доведуть, то їм загрожуватиме до трьох років в'язниці.

Як відомо, трасу "Дніпро-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка" прокладають в рамках програми "Велике будівництво".

Як повідомляли НЕРУХОМІ, кричущий випадок з утилізацією непотрібних залишків асфальту стався у Запорізькій області під Бердянському. Там робітники зсипали його просто в річку. Відео інциденту опублікували в одному з місцевих пабліків, що викликало великий скандал.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

87

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом