В Ужгороді так захопилися реконструкцією будівлі, що повністю її зруйнували

Управління ДАБК Ужгородської міськради заборонило виконувати будівельні роботи на об'єкті на вулиці Тараса Шевченка, 47.

Про це повідомили в пресслужбі міськадміністрації.

Згідно з повідомленням, за вказаною адресою мали проводити реконструкцію будівлі, але будівельники повністю знесли її та почали вести нове будівництво. Зокрема, почали зводити другий поверх із залізобетонного каркасу, видно також облаштування ліфтових шахт.

В результаті рішенням виконкому Ужгородської міськради містобудівні умови та обмеження на "Реконструкцію індивідуального житлового будинку на вул. Шевченка, 47" через виявлені порушення скасували.

Незаконне будівництво в Ужгороді

Тому роботи на даному об'єкті мають бути зупинені.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, Господарський суд Львівської області заборонив ЗАТ "Ірокс" виконувати будівельні роботи з ЖК Persenkivka на вулиці Тернопільська, 42. Міська влада в суді зажадала знести об'єкт незаконного будівництва. Але суд вирішив поки зупинитися на заборону будівельних робіт.

Проверенные ЖК

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук