В Україні відновили прийом заяв на отримання пільгового кредиту на житло

В Україні з 10 вересня Держфонд сприяння молодіжному житловому будівництву почав приймати заяви від учасників АТО і переселенців на отримання пільгового кредиту на житло.

Про це повідомили в пресслужбі фонду.

У повідомленні наголошується, що на офіційних сайтах кожного регіонального управління Держмолодьжитла громадяни мають можливість:

  • отримати необхідну інформацію про те, чи мають вони право на отримання кредиту;

  • визначити орієнтовний розмір кредиту і умови його отримання;

  • ознайомитися з переліком документів, які необхідно подати в регіональне управління для отримання кредиту;

  • зареєструватися в якості кандидата для отримання кредиту.

Заяви про намір отримати кредит можуть бути подані в будь-який регіональне управління фонду. Кандидати отримують кредит з урахуванням місця реєстрації заяви. Заяви та анкети можна подати особисто, направити засобами поштового або електронного зв'язку.

Датою подання електронної заяви про намір отримати кредит є дата надходження на певну електронну адресу регіонального управління.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, біля Офісу президента України у вівторок, 8 вересня, мітингували переселенці з тимчасово окупованих територій, вимагаючи відновлення програми "Доступне житло" і фінансування пільгового кредитування під 3%.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

58

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом